Kundomdömen

Fyll i formuläret för att lämna ett omdöme om våra tjänster.

Besiktning Danderyd - badrum/källare

5,0 rating
11 augusti, 2020

Vi anlitade Andreas för slutbesiktning av källare till uthyrningsdel vilket var det bästa jag gjort. Han hittade ett stort antal fel där badrummet hade så allvarliga fel att de hade varit förödande. De är väldigt proffsiga och kunniga och har hjälpt mig genom mitt byggkaos som har varit en mardröm med ett erkänt byggföretag. Rekommenderar verkligen alla att anlita dessa när ni bygger om, oavsett om det är litet eller stort för det finns många fusk byggare där ute.

johan

Bästa besiktningsmannen och värt varje krona

5,0 rating
11 augusti, 2020

Anlitade M&B projekt för slutbesiktning av en källare till uthyrningsdel vilket var det bästa jag gjort. De hittade 34 fel där några hade varit direkt förödande om de inte hade upptäckt detta (badrum). De är extremt proffsiga och kunniga och jag rekommenderar alla anlita dem.

johan

Besiktning av badrum V Karaby

5,0 rating
29 juli, 2020

Vi har anlitat M&B Projekt flera gånger för besiktning av vårt badrum.
De är noggranna, förklarar bra och är hjälpsamma. De har verkligen kunden i fokus och vet vad de pratar om.

Ingalill Andersson

Besiktning & projekt ledning

5,0 rating
2 juli, 2020

Den bästa saken som hände i min rätt komplex renoveringsprojekt i Stockholm var när jag anlitade på MB Projekt (Andreas som besiktningsman och Lars som projektledare). Jag var mycket imponerad av de sedan första samtalet. Killarna är mycket kundvänliga, professionella, kunniga, noggranna och svarar och agerar snabbt på saker. Nu vet jag vart ska jag ringa när jag börjar nästa projekt. Kan varmt rekommendera MB projekt till alla andra också!

Jarno Hepouro