Kundomdömen

Fyll i formuläret för att lämna ett omdöme om våra tjänster.

Kunniga och trevligt bemötande.

5,0 rating
10 november, 2020

Noggranna, proffsiga och trevligt bemötande!

Birgitta Spik

Serviceminded, kunniga och trevliga

4,0 rating
10 november, 2020

Vi är nöjda med den besiktning vi fick. De ställde upp på kort varsel trots en bit att åka. De fuktmätte på riskställen, de påpekade risker för felaktigheter där man kunde förvänta sig. Än så länge har vi inte hittat något ytterligare fel. Utöver själva jobbet så var de ju också trevliga, vilket ju aldrig är fel och kanske gjorde att säljarens representant öppnade upp sig lite mer än väntat.

Stina Berggren

Jag hoppas på fortsatt bra samarbete!

5,0 rating
10 november, 2020

Vi använde M&B Projekt till en slutbesiktning för ett orangeri i Skåne. Arbetet som blev utförd var bra och priset rätt. Ärendet är inte avslutad så jag hoppas på vidare gott samarbete. I nästa fas måste punkterna i slutbesiktningen fördjupas ytterligare och bildbevis måste läggas vid för varje punkt. Bilderna kan jag själva ta.

Klaus

Nogranna och kompetenta

4,0 rating
10 november, 2020

Väldigt kompetenta besiktningsmän som utförde besiktningarna mycket grundligt och noggrant hos oss. Entreprenören och underentreprenörer har inte gjort det man kan förvänta och dessvärre utfört arbeten felaktigt. Någon som M&B ganska snabbt konstaterade. De upplevs tillmötesgående och svarar på mail och telefonsamtal om man har frågor. Utlåtandet kom inom rimlig tid och avspeglar det som framkommit i besiktningen. Viss tveksamhet i utlåtandet har förekommit men inget av allvarlig karaktär. När det påpekats har det rättats till direkt, vilket är mycket positivt.

Martin

Duktiga

4,0 rating
10 november, 2020

Jätte noggranna och duktiga. Och förklarade jätte bra. Enda negativa var att de tog ett tag innan vi fick besiktningen på pappret. Som tur var fanns de inget på huset men vi fick besiktnings beslutet samma kväll som klausulens sista dag. Säkert en miss i kommunikationen.

Maria