Kundomdömen

Fyll i formuläret för att lämna ett omdöme om våra tjänster.

Statusbesiktning våtrum + hall Lidingö

5,0 rating
9 september, 2020

Utförde en besiktning efter nyköp i nybygge som varit godkänd i slutbesiktning.
Vi känner snabbt att det känns olustigt och får kontakt med M&B Projekt. Som anat, en större del fel som resulterar i ombygge av en toalett och ett badrum samt hall och små detaljer.
Men det expertis som besiktningsmannen hade var riktigt hög och imponerade med svar på tal om och om igen när vi hade möte med bostadrättsprojektet.
Vi kunde även höra av oss med frågor och få svar samma dag eller dagen efter om
Det var något vi funderade på, som vi gjorde ett par gånger.
Skulle inte ta in någon annan!

Nathalie Törn

Statusbesiktning

5,0 rating
3 september, 2020

Har en klinker och kakel entreprenad som misslyckats i ett nybyggt hus. Ansvarig entreprenör ville inte kännas vid bristerna och inte åtgärda. Denna rapport gav inga frågetecken utan förklarade vad som var fel och varför. Det går inte att blunda för dessa brister längre, entreprenören ska åtgärda tack vare en bra dokumenterad besiktning och en bra och saklig rapport. Tack Andreas, MB Projekt.

Ander

Besiktningsman Rindö-Vaxholm

5,0 rating
1 september, 2020

Under ett husbygge träffar man många, de flesta önskar man att man aldrig träffat.
Melin och Brolin hör definitivt inte dit.
Dom har det man saknar hos många andra:
Engagemang, Kompetens och noggrannhet.
Önskar bara att man hade hört talas om dom lite tidigare..

Stefan

Badrumsbesiktning-Norrtälje Gottröra

5,0 rating
30 augusti, 2020

Våren 2018 upptäckte jag att klinker på golvet hade rest sig och vattenskadan var ett faktum.
Där började en lång resa med mycket bekymmer. Försäkringsbolagets avtalsentreprenör som skulle åtgärda skadan kom och gick utan att informera och vissa dagar kom dem inte alls, skräpa ner och oreda var en del av vardagen och jag fick agera arbetsledare då deras arbetsledare var för nonchalant för att svara. Deras arbetssätt och att behandla en konsument skulle även visa sig återspegla deras utförda arbeten.
När golvmattan börjar att bubbla sig, ett år efter att dem var ”klara” kom dem och tittade. Mattläggaren med 30 års erfarenhet ansåg att det såg bra ut och att besiktningsman inte behövdes. (inte så konstigt när man besiktigar sina egna jobb). Där och då kokade det över.
Jag kontaktar Andreas Brolin på M&B Projekt. Han gör en badrumsbesiktning som resulterar i 22 avsteg från BBR, BKR, GVK och Säker Vatten. Efter otroligt många turer med försäkringsbolaget och byggaren så blev resultaten att dem fick göra om nästan hela badrummet. Andreas fick i förtroende att utföra förbesiktningar och även en slutbesiktning.
Under arbetets gång så underlättade det inte att den så kallade byggaren var ständigt trotsig och ifrågasatte alla gällande regler och bedömningar, Andreas var väldigt saklig och lugn vilket resulterade i att det i 10 av10 fall medförde att entreprenören fick göra om sitt arbete. Med hans hjälp kunde jag ta reda på vad som gäller vid badrums renoveringar eftersom försäkringsbolaget inte var på tårna. Det var jag som med Andreas vägledning fick driva processen framåt.
Totalt var Andreas på plats 8 gånger. Slutbesiktnigen var en farsartad historia där jag verkligen beundrade Andreas sakkunnighet och lugn, att inför fem stycken hantverkare som snickare-elektriker-mattläggare och två rörmokare informera om hans bedömningar och besiktningens juridiska innebörd trots påhopp från alla håll och ifrågasättande av allt. Andreas har ett gediget kunnande och lugn och en av hans bästa egenskaper är att han lägger ner den tid som krävs för att ta reda på fakta för att det ska blir rätt.
Otroligt proffsig besiktningsman, och jag verkligen rekommendera M&B Projekt, som
i mitt fall var ljuspunkten i en kamp mot oseriösa hantverkare där man är helt rådlös utan sakkunnigs hjälp.
Tilläggas kan att vi idag har ett fullt fungerande badrum utan byggfusk och avsteg från branschregler. Att lyckas nå dit och att få detaljer som ett tätt duschhörn skulle visa sig kräva tre stycken slutbesiktningar, trots över 30 års erfarenhet som mattläggare.
Stort tack till Andreas på M&B Projekt!

Göttröra 2020-08-20

Strålande!

5,0 rating
29 augusti, 2020

Snabba, proffsiga, lyhörda, extremt serviceinriktade och väldigt väldigt väldigt noggranna! Detta var min första bostad som jag fick besiktad och jag kommer att anlita dem i framtiden också!

Saga