Kundomdömen

Fyll i formuläret för att lämna ett omdöme om våra tjänster.

Överlåtelsebesiktning radhus

5,0 rating
16 april, 2021

Jag anlitade Melin & Brolin Projekt AB (Lars) för en överlåtelsebesiktning inför köp av ett radhus med källare. Mycket nöjd med tjänsten! Jag har aldrig varit med om snabbare återkoppling på mina frågor från något tjänsteföretag; både före och efter utförd tjänst! Noggranna, omsorgsfulla med att förklara diverse saker för mig som köpare vid besiktningen, och dessutom trevliga. Rekommenderas varmt!

John Gustafsson

Grymt nöjd

5,0 rating
13 december, 2020

Jag gjorde en besiktning på en tillbyggnad och blev extremt nöjd. Två personer kom och utförde jobbet och hittade 29(!) byggfel. De hjälpte mig till och med att ta fram dokument som styrkte att felen faktiskt var ”fel” och hänvisade sedan till instruktioner/dokument som följde svensk byggstandard. Utöver deras kunnande så var de oerhört trevliga och hjälpsamma både per telefon och Mail. Utomordentligt pålästa och hjälpte till att driva byggentreprenören att åtgärda felen. Jag kommer, utan att ens titta någon annanstans, att anlita Melin & Brolin Projekt AB igen. Det absolut bästa tjänsteföretaget jag har anlitat.
Slutbesiktning av tillbyggnad, Surahammar

Johannes Engström

Överlåtelsebesiktning.

5,0 rating
1 december, 2020

Mycket nöjd!

Henrik Hedberg

Besiktning av platsbyggda möbler

5,0 rating
1 december, 2020

Mycket nöjd med Besiktning. Noggrann o kommunikativa, hög servicegrad o snabba på återkoppling.

Anika Julin

Professionell service, noggranna och kunniga

5,0 rating
1 december, 2020

Kontaktade M&B Projekt efter helrenovering av badrum. Besiktningsmannen fann en hel del som behöver åtgärdas. Besiktningen utfördes grundligt och noggrant samt besiktningsprotokollet levererades snabbt. Besiktningsmannen har varit tillmötesgående och supportande. Tack vare hans support så har jag kunnat stå på mig mot entreprenören och deras underentreprenörer. Det har varit kämpigt och lärorikt. Tack till M&B Projekt – Andreas. Stort tack.

JS